Healthy spine - Happy spine

Healthy spine - Happy spine

Autorski program našeg studija. Kao što i sam naziv implicira, ovim programom želimo pomoći svakome ko ima problema sa kičmom i/ili leđima. Svesni činjenice da sve veći broj ljudi pati od hroničnih ili akutnih problema vezanih za kičmeni stub, sa tendencijom da primarni problem može uzrokovati i neke sekundarne probleme ili stanja, došli smo na ideju da napravimo program vežbi u trajanju od 45 minuta, u želji da ljudima pomognemo i vratimo osmeh na lice.

Healthy spine – Happy spine

Dizajniran je tako da vežbe prijaju svakome. Akcenat je stavljen na pravilno disanje i na pokrete koji će ublažiti ili potpuno ukloniti tenziju ugrožene regije. Terapeutski pristup radu pogodan je za svakoga ko provodi dosta vremena u sedećem položaju i usled toga oseća napetost i zamor celog tela.

Jednom kada osvestite i osnažite deo tela koji daje potporu čitavom telu, kičmeni stub, svi ostali delovi tela će funkcionisati bez teskobe i sa punim opsegom pokreta tokom fizičke aktivnosti, ali možda još važnije, tokom svih onih aktivnosti tokom dana sa kojima se nosite.

Programi

HEALTHY SPINE - HAPPY SPINE

Pročitaj više

PERSONALNI TRENINZI

Pročitaj više

TOTAL BODY CONTROL

Pročitaj više

NUTRICIONIZAM

Pročitaj više

Pokreni se još danas!

Pokreni se još danas i počni sa personalnim treninzima ili odaberi program koji je prilagodjen tebi.