Mama Core

Mama Core

Mama Core, program namenjen budućim mamama!

Naš studio, pored ostalih programa, ima specijalno dizajniran program vežbi namenjen trudnicama i porodiljama. Vežbe su koncipirane da prate trenutno stanje svake žene ponaosob, uz stručno vođenje osobe kvalifikovane za rad sa trudnicama i porodiljama.

Možete vežbati u jednoj takvoj grupi sa maksimalno pet osoba ili imati ličnog trenera koji će Vas pratiti kroz taj program. Program je osmišljen tako da postoji individualnost u radu sa svakom trudnicom u grupi, a sve u odnosu na trenutno psihofizičko stanje, trimestar trudnoće, da li je i šta je buduća mama vežbala pre trudnoće, kao i potreba tela u datom trenutku usled promena koje se dešavaju u drugom stanju.

mama core

Pre nego što pojedinac odluči doći na program Mama Core, potrebno je konsultovati svog lekara koji vodi trudnoću i dobiti saglasnost da se sme nastaviti sa redovnim fizičkim aktivnostima i tokom trudnoće!

Kombinuju se vežbe iz pilatesa, joge i fitnesa (modifikacije vežbi), repertoar upravo prilagođen najdivnijem periodu svake žene sa cilljem da osnaže i pripreme telo tokom same trudnoće, naročito za porođaj i period koji će nastupiti nakon toga (materinstva).

Što se tiče porodilja, njima stojimo na raspolaganju kroz funkcionalne treninge kojima se mogu priključiti, putem kojih će se brže, efikasnije i bezbednije vraćati u stanje pre trudnoće. Naravno ako se odluče na neki od body and mind programa iz naše ponude dobiće smernice kako i šta trebaju raditi da bi pokreti bili bezbedni i svrsishodni.

Preporuka je da neposredno nakon porođaja vežbaju ipak u usmerenoj grupi za rad sa porodiljama, u odnosu na stanje tela nakon porođaja, način kako su se porodile (prirodnim putem ili carskim rezom), trenutne želje i potrebe tela usled novonastalih promena i bioritma koji se bitno promenio sa dolaskom novog člana porodice.

Poseban akcenat dajemo vežbama na poboljšanju trbušne dijastaze (razdvajanje mišića trbušnog zida), ukoliko je do iste došlo, jačanju mišića karličnog dna, popravljanju celokupne posture tela, kao i ostalim vežbama koje osnažuju i daju energiju za svakodnevne aktivnosti i vraćaju telo u stanje pre trudnoće i porođaja.

Programi

HEALTHY SPINE

Pročitaj više

PILATES NA SPRAVAMA

Pročitaj više

PERSONALNI TRENINZI

Pročitaj više

TOTAL BODY CONTROL

Pročitaj više

GLOBWELL MASAŽE

Pročitaj više

NUTRICIONIZAM

Pročitaj više

Pokreni se još danas!

Pokreni se još danas i počni sa personalnim treninzima ili odaberi program koji je prilagodjen tebi.