Pilates na spravama

Pilates na spravama

Za sve ljubitelje pilates sistema vežbanja,pored treninga na strunjači ( u malim grupama ) sa ili bez rekvizita,možemo ponuditi i vežbanje na pilates spravi reformer.

Prednosti vežbanja na reformeru su brojne. Od toga da nudi veliki repertoar vežbi, koje se izvode uz svesnu kontrolu celog tela, a sve sa glavnim ciljem povećanje snage,fleksibilnosti,stabilnosti i izdržljivosti celog tela,bez rizika od povreda.
Isto tako,pametno koncipiran trening zasnovan na naučno utemeljenim činjenicama daje mogućnost vežbanja svima bez obzira na pol,starosno doba ili prethodni fizički status.

Iz svega navedenog jasno je zašto je pilates i dalje jedan od najpopularnijih i najcenjenijh načina vežbanja veći duži niz godina,kako kod nas tako i širom sveta.

Naš studio nudi mogućnost treninga na reformeru za opštu populaciju terapijsko – rehabilitacioni program rada, pre i post natal vežbe na reformeru ( pored programa Mama Core ), program rehabilitacije kičme ( Healthy spine program ) parter i reformer, povećanje opšte snage i izdržljivosti, korekcija disbalansa, kao i za sve koji žele da poboljšaju svoje performanse treniranjem na način koji podrazumeva svesnost disanja, tela i uma prilikom izvođenja pokreta.

U našem studiju pored individualnog rada sa trenerom kvalifikovanog i sertifikovanog za rad na pilates spravama,možete odabrati i različite pakete i kombinacije drugih treninga sa vežbanjem na reformeru. ( za dodatne informacije pogledajte cenovnik studija i različite pakete i ponude u okviru studija ).

Programi

HEALTHY SPINE

Pročitaj više

PILATES NA SPRAVAMA

Pročitaj više

PERSONALNI TRENINZI

Pročitaj više

TOTAL BODY CONTROL

Pročitaj više

GLOBWELL MASAŽE

Pročitaj više

NUTRICIONIZAM

Pročitaj više

Pokreni se još danas!

Pokreni se još danas i počni sa personalnim treninzima ili odaberi program koji je prilagodjen tebi.