Total Body Control

Total Body Control

Total Body Control je funkcionalni trening sa individualnim pristupom u radu sa maksimalno pet osoba u jednoj grupi.

Funkcionalni trening podrazumeva program vežbi koje treniraju više mišićnih grupa u isto vreme. Glavna ideja je pokrenuti celokupno telo, pripremiti ga za svakodnevne aktivnosti (kod kuće, na poslu, tokom bavljenja sportom ili nekom drugom fizičkom aktivnošću), a sve sa ciljem da ojačamo telo spolja i iznutra, sprečimo ili umanjimo rizik od povređivanja. Istovremena aktivacija više mišića gornjeg i donjeg dela tela podstiče stabilizaciju trupa jer dolazi do aktivacije mišića core-a, odnosno, dubokih mišića abdomena, leđa i karlice.

totaly-body-contrology

Benefiti ovakvog treniranja su višestruki: olakšane su dnevne aktivnosti, bolja je mišićna memorija, povećava se fleksibilnost, koordinacija i balans čitavog tela, popravljaju se postura i postojeći disbalansi tela, umanjuje ili otklanja postojeći bol zglobova, mišića, ligamenata ili tetiva, umanjuje rizik od povređivanja, i tako dalje.

Negujemo individualni pristup u radu sa pojedincima i programi se prave u odnosu na Vaše telo i potrebe. Pre početka treniranja popunjava se informativno-zdravstveni upitnik, radi se merenje telesnog sastava (bioimpendanca), testiranje i posturalne analize (statičke i dinamičke) i obavlja se razgovor sa klijentom u nastojanju da se dobije što više relevantnih podataka neophodnih za kvalitetan trening koji će odgovoriti zahtevima i željama klijenata.

Sprovodi se stalni monitoring tokom treninga – korekcija, motivacija, praćenje napretka – ali i kontinuirano tokom celog ciklusa vežbanja.

Programi

HEALTHY SPINE

Pročitaj više

PILATES NA SPRAVAMA

Pročitaj više

PERSONALNI TRENINZI

Pročitaj više

TOTAL BODY CONTROL

Pročitaj više

GLOBWELL MASAŽE

Pročitaj više

NUTRICIONIZAM

Pročitaj više

Pokreni se još danas!

Pokreni se još danas i počni sa personalnim treninzima ili odaberi program koji je prilagodjen tebi.